Asiatisk Street Food i Café Agnes H

Lørdag d. 30. december Café Agnes H, Anexet ved Lundsgaard Gods, Lundsgårdsvej 63, 5300 Kerteminde

Vores Lørdags Middag er ideel for både vegetarer og kødspisere. 
For 100 kr. får du en veltilberedt og fyldig vegetar ret og adgang til en lækker buffet med variationer af sprøde salater, husets chutneys, hjemmebagt økologisk brød og andet hjemmelavet tilbehør.

Kan du ikke undvære kød er det for 80 kr. muligt at tilkøbe lørdagens luns, der enten vil bestå af bøf, fjerkræ eller fisk. Dagens luns er nøje udvalgt fra producenter med fokus på dyrevelfærd og skal forudbestilles.

Det vil også være muligt at afslutte middagen med en af Café Agnes H´s lækre hjemmelavede desserter i glas for en pris af 30 kr.

DE ASIATISKE GADEKØKKENER
I lande som Thailand, Sydkorea, Kina og Indien er der lang tradition for at tilberede vegetar retter, som smager af noget og er fyldigt og nærende på linje med kødretter. Når man som Café Agnes H´s kok Thomas Kurek godt kan lide at udfordre sig selv og har en forkærlighed for asiatiske retter, er det oplagt at kaste sig ud i det asiatiske vegetar køkken og give Café Agnes H´s gæster mulighed for nye smagsmæssige oplevelser.

Du vil altså hver lørdag som gæst i Café Agnes H til Lørdags Middag kunne spise dig mæt i veltilberedte vegetariske retter med masser af smag og inspiration fra hele verden, sprøde salater, hjemmebagt brød, chutneys og hjemmelavet chili olie og du kan være helt sikker på, at der er brugt masser af tid og nænsomhed på både udvælgelsen af råvarer og tilberedningen af maden.

KONCEPTET
Konceptet er enkelt – du henter selv din skål med hovedret ved disken og forsyner dig selv med salater og tilbehør fra buffeten. For at kunne holde det lave prisniveau beder vi vores gæster om at sætte tallerkener, glas og bestik på anrettervognen efter middagen. 

PRISER:
Vegetarisk hovedret og buffet kr. 100
Tilkøb af Lørdags Luns kr. 80
Dessert kr. 30
Lørdagens drink kr. 60

TID:
Hver lørdag fra kl. 17.30

STED:
Café Agnes H,
Anexet ved Lundsgaard Gods, Lundsgårdsvej 63, 5300 Kertemine

SÅDAN GØR DU:
Reservér din plads gennem nedenstående link.

For at opnå fordelsrabat skriver du:
"STIFTEN FORDELE MEDLEM" under Tilføj en besked

BESTIL BILLETTER HER

 

Se mere på www.cafeagnesh.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.