NIGHT OF THE DANCE

Torsdag d. 15. februar kl. 20:00 Odeon, 5000 Odense C

For første gang kommer Night of the Dance til Danmark. Den irske stepdans er hovedbestanddelen af aftenens program. Publikum vil live kunne mærke hvordan rytmen fra de hurtige steptrin forplanter sig til hele salen, når et utal af fødder synkront rammer scenen.

Det er første gang man vil kunne opleve de bedste og mest kendte dansescener fra den irske stepdans kombineret med akrobatik, udført af den sydamerikanske gruppe Pura Vida samlet i et show med Riverdance, Celtic Tiger, Lord of the Dance, Feet of Flames eller Celtic Woman. Ren livskraft parret med akrobatik på højeste niveau. Truppen tæller 20 af verdens bedste professionelle dansere, som alle er blevet belønnet og udmærket med utallige priser og anerkendelser som tegn på deres perfektion ved deres optrædener.

Flot og fantasifuldt
Night of the Dance tager publikum med på en rejse gennem det mangfoldige spekter i dansehistorien. Fra lette og yndefulde bevægelser på tåspidserne, over til den kraftfulde stepdans med sine synkrone trin. Hele showet er som samlet element bestående af koreografi, traditionel irsk stepdans og den progressive dans. Flotte og fantasifulde kostumer, lys- og lydeffekter er med til at gøre showet til en totaloplevelse.

Forestillingen inkluderer musik fra Riverdance, Celtic Tiger, Celtic Woman, Lord of the Dance, Gaelforce Dance, Feet of Flames, Lady Gaga og mange flere.

Dato og Sted:15.02.2018 kl. 20:00 - Odeon, Odense

KØB BILLET

Normalpris: 575,-
Abonnentpris: 488,75,-
Arrangør: ASA Event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.