UDSOLGT: COHEN – EN HYLDESTKONCERT

Tirsdag d. 5. december kl. 18:30 Posten - Dexter, Odense

UDSOLGT

Specielt arrangement for Stiften Fordele og Avisklubbens abonnenter.Vi starter med et foredrag fortalt af jounalist, forfatter og litteraturhistoriker Esben Strunk kl. 18.30, herefter Koncert kl. 20.00 medvirkende: Steen Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Claus Hempler, Mike Andersen, Signe Svendsen mfl.

Specialpris kun for Abonnenter: Kr. 100,-  (+ Gebyr) incl. en øl/vand

Normalpris: Kr. 360,-

Dørene åbner kl. 18.00, Foredrag kl. 18.30, Koncert kl. 20.00

Billetten gælder til Foredrag, Koncert incl. en øl / vand

Ståpladser til koncerten

 

Foredrag: 

Det har ikke skortet på velfortjent opmærksomhed de senere år omkring den canadiske sangskriver Leonard Cohen, som i 2008 vendte tilbage til scenen efter femten års koncertpause.

I foredraget vil journalist, forfatter og litteraturhistoriker Espen Strunk give en introduktion til det monumentale sangværk og manden bag.

Vi skal høre om mennesket og musikeren Cohen, og de eksistentielle temaer der løber gennem hans plader og digtsamlinger fra de sidste tres år.

Leonard Cohen døde i 2016.
OBS:Foredraget foregår i et lokale på 2. sal. Der er IKKE elevator til lokalet.

Koncerten:

Den 7. November er det et år siden Leonard Cohen forlod os – og da det i December 2017 præcist er 50 år siden udgivelsen af hans debutplade “Songs Of Leonard Cohen” – hvad kunne så være mere passende end at hylde den store Mester endnu engang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

I år er det ovenikøbet præcis 50 år siden Cohen debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Solister:

 Steen Jørgensen,  Bjørn Fjæstad, Claus Hempler,  Mike Andersen, Signe Svendsen, Sara Indrio

 Bandet:

 Palle Hjorth – Keyboards

 Lars Skjærbæk – Guitar, kor

 Mads Andersen – Trommer

 Troels Skjærbæk – Bas, kor

 

Arrangør: Posten, Dexter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.